Rengøring for privat og erhverv

Professionel rengøring i Vejle, Horsens & Fredericia

Har du ligesom mange andre danskere travlt i hverdagen, og er rengøringen en af de pligter du ser som en sur pligt? Så vil AVN Service mere end gerne hjælpe dig.

Vi kan stå for din rengøring for dig, så du kan fortsætte med at fokusere på de ting du synes er mere vigtige.

Vi kan både stå for den faste rengøring for dig, det vil sige at vi i fællesskab laver en plan over hvor ofte der er brug for at vi kommer og står for jeres rengøring, men vi kan også sagtens lave enkeltstående tilfælde af rengøring, alt efter hvad dit behov er. Vi tilbyder rengøring til private og erhvervskunder i Vejle, Horsens, Fredericia, Middelfart og omegn.

Vi kan også hjælpe med flytterengøring, hvis du står og skal flytte.

Kontakt AVN Service

Få hjælp til rengøring

Vi har udført professionel, grundig og effektiv rengøring for kunder siden 2020, og vi kan sagtens stå for din rengøring for dig.

Med AVN Service får du et kompetent og troværdigt rengøringsteam som går op i at kvaliteten er i top. Når du vælger os til at stå for din rengøring får du også en troværdig samarbejdspartner som altid overholder aftaler, og ikke forlader opgaven før du er tilfreds.

Vi kan også stå for din vinduespolering.

Få et tilbud på rengøring i Vejle, Horsens & Fredericia

Hvis du står og mangler en professionel til at klare rengøringen, vinduespoleringen eller flytte rengøringen, så kontakt os i dag og lad os få en snak om hvad dit behov er.

Du er velkommen til at ringe på 61 48 00 94eller sende en mail tilinfo@avnservice.dk eller udfylde kontaktformularen på siden også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.