Vinduespolering

Står du og mangler en erfaren og professionel vinduespudser? Så kan AVN service stå for din vinduespolering for dig. Vi tilbyder vinduespudsning samt vinduespolering til kunder i Vejle, Horsens, Fredericia, Middelfart og omegn.

Hos AVN Service kan vi hjælpe dig med at få skinnende rene vinduer igen, uanset om det er for privat eller erhverv. Hos os er du sikret en effektiv, grundig og professionel vinduespudsning og polering, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

God pris på vinduespolering i Vejle, Horsens & Fredericia

Vi kan stå for din vinduespudsning og polering uanset hvilken type der er tale om, alt fra huse, lejligheder og kontorer. Der er ikke en opgave der er for stor eller for lille til os.

Vi vasker vinduer til priser fra 10 kr. pr. vindue. Hvis i har brug for at vi kommer forbi hver 4 uge, 6, 8, eller 12 uge så kan vi også lave en fast aftale med jer, alt efter hvad jeres behov er.

Kontakt AVN Service

Indvendig og udvendig vinduespolering

Vi kan pudse dine vinduer, uanset om det er udvendigt eller indvendigt du har brug for en erfaren vinduespudser. Hvis vi skal polere dine vinduer indvendigt kræver dette dog at der er nogen hjemme eller at vi kan få en nøgle.

Vi kan også stå for din rengøring for dig - læs mere om rengøring her!

Få et godt tilbud på vinduespolering

Har du brug for vinduespolering i Vejle, Horsens, Fredericia & Middelfart? Så lad os tage en uforpligtende snak i dag og finde en god løsning for dig til en god og konkurrencedygtig pris.

Du er velkommen til at kontakte os på 61 48 00 94 i dag eller send gerne en mail til info@avnservice.dk og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.